Vacant positions

Salt Ship Design is always looking to attract motivated and skilled people within the various ship design disciplines. For general applications, please go to this page


Skipsingeniør - Prosjektutvikling

Vi søker etter en person som skal bidra i arbeidet med å utvikle nye skipsdesign i samarbeid med kollegaer, rederi, verft og utstyrsleverandører.

Arbeidsoppgavene blir hovedsakelig knyttet til utarbeidelse av General Arrangement og annen relevant dokumentasjon som beregninger, koordinering av disipliner som stabilitet og hydrodynamikk, samt diverse presentasjonsmateriell.

En vil være involvert i alle designfaser fra konsept til ferdigstilling, og oppfølging av operasjonserfaringer.

Personen vi søker er nysgjerrig, har god praktisk og estetisk sans, trives med nye utfordringer og en hektisk hverdag. Du må også evne å veksle mellom detaljfokus og mer overordnede sammenhenger i arrangement og design.

Kontaktperson for stillingen:

Johannes Eldøy
je@saltship.com
+47 482 27 648


Skipsingeniør – Hydrodynamiker

Salt Ship Design AS optimaliserer alle våre skipsdesign med hensyn til drivstofforbruk og operabilitet. Vi gjennomfører derfor omfattende studier i samarbeid med rederier, verft og andre aktører. Dette inkluderer modelltest & CFD-program, samt beregninger innen stabilitet og hydrodynamikk for å verifisere løsninger og nye idéer.

Vi søker etter en person som skal delta i dette arbeidet, og styrke vår kompetanse, primært innen fagområdet hydrodynamikk. Erfaring / interesse innen andre fagfelt er også av interesse.

Typiske arbeidsoppgaver vil avhenge av erfaring og kompetanse. En vil være involvert i alle designfaser fra konsept til ferdigstilling og testing. Det vil også bli oppgaver relatert til seilende skip.

Vi ser etter kandidater med glødende interesse for skipsdesign som evner å koble de teoretiske og de praktiske sidene av faget.

Vi oppfordrer både nyutdannede og erfarne skipsingeniører til å søke.

Kontaktperson for stillingen:

Johannes Eldøy
je@saltship.com
+47 482 27 648


Strukturingeniør

Med prosjekter som spenner fra mindre oppdrettsbåter til FPSOer og med en strategi om at skreddersøm gir det beste resultatet for kundene våre, har strukturdisiplinen stadig spennende utfordringer å ta tak i. For å hjelpe oss med dette søker vi etter en erfaren strukturingeniør med erfaring fra verft, skipsdesignselskap, eller annen relevant erfaring.

Arbeidsoppgavene vil bestå av;

·         Utarbeide klassetegninger og styrkeberegninger iht gjeldende regelverk

·         Utstrakt kontakt med klasseselskaper, verft og rederi

·         Delta i koordinering av struktur mot rør, maskin, el.kabler etc.

Vi ser etter en medarbeider med utdanning som ingeniør / sivilingeniør, og som innehar minimum 5 års erfaring.

For denne stillingen er det en fordel med kjennskap til AutoCad, Cadmatic Hull (Nupas), Nauticus Hull og FEA-program.

Kontaktperson for stillingen:

Simon Heggøy
sh@saltship.com
+47 922 57 847


Summer jobs

We are looking for motivated students, and are offering summer jobs at our office in Leirvik, Norway. Please submit your application for summer 2019 by March 30, 2019.


Submit your CV

We invite you to submit your CV with us. Please submit your CV in English or Norwegian.


Students

If you are a student within one of the ship design disciplines, we offer internships and thesis writing at Salt Ship Design. Please register your application for internship or thesis writing with us.